Met de online cursus typ je in twintig uur:

  • Sneller en nauwkeuriger
  • Blind en met tien vingers
  • Met een gezondere lichaamshouding

Persoonlijke online leeromgeving

Met de cursus heb je een heel jaar lang toegang tot je persoonlijke online leeromgeving. Na je bestelling ontvang je de inloggegevens. Hier log je in:

Vier cursusssen

Via de tab cursussen heb je de beschikking over vier cursussen met oefeningen om blind met tien vingers te leren typen. Tijdens de oefeningen is de nauwkeurigheid belangrijker dan de snelheid. Je kan een oefening meerdere keren herhalen.

De tab Cursussen

Voorbeeld van een oefening:

Het resultaat van een oefening

Na elke oefening zie je het resultaat: links de nauwkeurigheid in procenten en rechts de snelheid in het aantal aanslagen per minuut.

Snelheid verhogen

Nadat je alle oefeningen van de cursussen hebt afgerond, ga je je snelheid verhogen met typetesten en spelletjes.

Voorbeeld van een typetest:

Voorbeeld van een spelletje:

Resultaten

Via de tab Resultaten heb je toegang tot al je resultaten. Je ziet hier welke oefeningen je hebt afgerond en het resultaat per oefening. Dit overzicht ontvang je ook één keer per twee weken per email met tips om je resultaten te verbeteren.

Met of zonder begeleiding

Je hebt de keuze uit een online typecursus met of begeleiding. Bij de cursus met begeleiding heb je via de mail contact met je docent. Deze docent ziet op afstand je vorderingen en geeft je tips om je te verbeteren. De cursus met begeleiding sluit je af met een online examen en PDF certificaat met je nauwkeurigheid en snelheid.

Start vandaag nog

BESTELLEN