Met de online cursus typ je in twintig uur:

  • Sneller en nauwkeuriger
  • Blind en met tien vingers
  • Met een gezondere lichaamshouding

Persoonlijke online leeromgeving

Met de cursus heb je een heel jaar lang toegang tot je persoonlijke online leeromgeving. Na je bestelling ontvang je de inloggegevens. Hier log je in:

Vier cursusssen

Via de tab cursussen heb je de beschikking over vier cursussen met oefeningen om blind met tien vingers te leren typen. Tijdens de oefeningen is de nauwkeurigheid belangrijker dan de snelheid. Je kan een oefening meerdere keren herhalen.

De tab Cursussen

Voorbeeld van een oefening:

Het resultaat van een oefening

Na elke oefening zie je het resultaat: links de nauwkeurigheid in procenten en rechts de snelheid in het aantal aanslagen per minuut.

Snelheid verhogen

Nadat je alle oefeningen van de cursussen hebt afgerond, ga je je snelheid verhogen met typetesten en spelletjes.

Voorbeeld van een typetest:

Voorbeeld van een spelletje:

Resultaten

Via de tab Resultaten heb je toegang tot al je resultaten. Je ziet hier welke oefeningen je hebt afgerond en het resultaat per oefening. Dit overzicht ontvang je ook één keer per twee weken per email met tips om je resultaten te verbeteren.

Met of zonder begeleiding

Je hebt de keuze uit drie online typecursussen: zonder begeleiding, met begeleiding en met online begeleiding. Bij de cursus met begeleiding ontvang je elke week tips en aanbevelingen om je resultaten te verbeteren. Bij de cursus met online begeleiding ontvang je die tips en aanbevelingen ook, maar je krijgt ook een uitleg en coachmomenten via Zoom, Skype of Microsoft teams. Op de pagina bestellen vind je een overzicht van de exacte verschillen en kies de cursus die het beste bij jou past.

Start vandaag nog

BESTELLEN